Categories Archives: Especialitats

 

Fruites i verdures

By: admin

13 diciembre, 2013

0 Comments

Les fruites i verdures són una part important d’una dieta saludable. En Rubio ens esforcem per garantir la seva frescor i qualitat i per això comptem amb una acurada selecció de productes naturals i de la millor varietat.
 

Hamburgueses

By: admin

27 junio, 2013

0 Comments

La nostra àmplia oferta d’hamburgueses, elaborats (100%) de manera tradicional i amb la selecció de les millors carns, ofereixen una varietat infinita de possibilitats. A més de comptar com sempre amb les de formatge, ceba, tomàquet, xampinyons i albergínia, pots demanar les al teu gust.
 

formatges i patés

By: admin

20 junio, 2013

0 Comments

Patés Els nostres patés i foies es preparen amb els millors fetges d’ànecs criats a la manera antiga i condimentats únicament amb sal, pebre i algunes espècies. Sense additius ni conservants. ¡Perfectes per degustar en qualsevol ocasió! Formatges Tots els formatges han estat elaborats amb ingredients 100% naturals i només gràcies als ingredients naturals i [...]
 

Carnisseria

By: admin

10 junio, 2013

0 Comments

Tota la nostra àmplia gamma de selecció de carns fresques prové de les millors ramaderies, on es controla tot el procés de la carn, el que ens permet assegurar l’excel·lència del producte final. La qualitat queda latent en cada tall.
 

El nostre pa

By: admin

10 junio, 2013

0 Comments

Els nostres pans es couen en forns tradicionals i són elaborats amb farines que han estat escollides per garantir que siguin sempre l’acompanyament ideal a la nostra taula.