Especialitats

Els nostres productes

En Alimentació Rubio no només tenim les millors marques i ¡els millors productes de les millors marques!, sinó que també tenim productes d’elaboració pròpia (és clar, elaborats amb els millors ingredients). Pizzes casolanes, aus farcides dels ingredients que prefereixis, hamburgueses d’elaboració pròpia amb diferents ingredients (ceba, formatge, tomàquet, pebrot vermell, ¡i el que t’atreveixis a suggerir!), Vi (negre, blanc, rosat), les nostres croquetes casolanes, i moltes coses més!

 

Nuestros productos

 

 

Mel Alemany

in

La mel té moltes propietats terapèutiques. Es pot fer servir externament a causa de les seves propietats antimicrobianes i antisèptiques. Així, ajuda a cicatritzar i a prevenir infeccions en ferides i cremades superficials. També s’empra en cosmèt ...

 

“Cachota de cabra”

in

Queso envuelto por una ligera corteza enmohecida, tierno con 15 días de maduración y apreciado por todos los paladares. Mezcla de la dulzura de un queso fresco y la delicadeza de un curado.

 

 

Briques

in

El formatge Brique de Jussac d’ovella És Un Producte típic de la regió de Jussac (Alvèrnia, França). La maduració d’Est Formatge és de en 3 setmanes. La seva pastes tova és. Per do Elaboració si s’utilitza llet pasteuritzada d&# ...

 

Fruites i verdures

in ,

Les fruites i verdures són una part important d’una dieta saludable. En Rubio ens esforcem per garantir la seva frescor i qualitat i per això comptem amb una acurada selecció de productes naturals i de la millor varietat.

Fruites i verdures